Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen.
 
Betaling via iDEAL
 
In onze webshop kunt u direct veilig betalen met uw eigen bank via iDEAL. Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Landschot Bankiers, Friesland Bank, ING, Rabobank of de SNS Bank? Dan kunt u gebruik maken van iDeal, de makkelijkste manier van betalen op internet. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen via iDEAL is gratis.

Betaling via Paypal

Overboeken


Bij deze methode hebben we het bedrag 1-2 dagen later op onze rekening, dus zal de bestelling ook dan pas verzonden worden. 
 
Overschrijven vooraf
 
Een andere mogelijkheid is om het totaalbedrag van uw bestelling rechtstreeks op onze Rabobankrekening NL74RABO 0156.6882.55 t.n.v. Van Katoen te Huissen over te maken. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Zo kunnen we uw betaling snel en correct afhandelen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling in orde maken. Betalen via overschrijving is gratis.
 
Bij overschrijving vanuit het buitenland maakt u gebruik van het volgende IBAN nummer:
 

  • IBAN: NL74RABO0156688255
  • BIC: RABONL2U